tiistai 18. toukokuuta 2010

LÖYTÖJÄ

Olen jo kauan haeskellut posliinista kahvinsuodatinta ja vihdoinkin löysin sellaisen naapuripitäjän kirpputorilta hintaan 3€. Näitä aion haalia enemmänkin ja erivärisiä, jos löytyy. Turkoosin värisen olen nähnyt jossakin blogissa ja se olisi todellinen väriherkku minulle. Nyt on pidettävä silmät auki ja tuntosarvet koholla, että keräilykohteeni laajenee.


Samaisesta paikasta löytyi myös nämä vähän jo ränsistyneet ja haalistuneet pikkutaulut, hintaan 0,20€. Näitä en aio korjailla mitenkään, vaan saavat olla tällaisenaan, minusta nämä ovat hyvät näin.


Ja eikun martineja tekemään - lasinen juoman sekoitus pullo 0,20€ - tai miksi tätä nyt virallisesti kutsutaankaan.


Emalisen vanhan kahvipannun olen saanut syntymäpäivälahjaksi ystävältä kolme vuotta sitten- se on nyt kukkaruukkuna kukalle, jonka nimeä en tiedä - tietääkö joku teistä?



Oikeassa paikassa oikeaan aikaan - ystäväni luona kylässä ja hän oli tekemässä tilausta Hoppy Hallille ja tilasin samalla itselleni virkatut tyynyt ja päiväpeiton, joka voisi käydä myös pöytäliinasta.



Tänään meillä on viileämpi päivä, vettä on sadellut yöllä ja taivas on nytkin pilvessä. Luonnolle se vesisade tekee hyvää, no enpä valita itsekään - huuhtoutuupa siitepölyt pois vesisateen myötä.

Toivotan tervetulleeksi kaikki uudet lukijani tänne Werannalle ja kiitän kaikkia viestin jättäneitä niin arvontaan kuin postaukseenkin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille JA ARVONTA JATKUU VIELÄ!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

KESÄ ON KYNNYKSELLÄ

Niin kai voisi sanoa nyt kun on käännytty toukokuun puolelle kalenterissa.
Isännän verstaalla on ollut parisen vuotta tämä tuolikaunokainen odottamassa ehostusta - se on löydetty roskalavalta ja käytetty näemmä remontissa maalipurkin telineenä, sen verran erivärisiä maalinjämiä siinä näkyy.

Hatun olen saanut ystävältäni, joka meinasi sen heittää roskiin, onneksi kysyi minulta, että haluatko pihahatuksi - halusinhan minä, ihanat leveät lierit suojaavat hyvin auringon porotukselta kun pääsen pihalle kukkia istuttelemaan.

Narukassin olen löytänyt "saa ottaa-korista" kierrätyskeskuksesta. Rento kesäkässi.

Turkoosin värisen hiuskorun kiinnitin hattuun koristeeksi, hatun ilmettä voi vaihdella eri värisillä kukkasilla.


Tämä kimppu oli niin hersyvän värinen että oli pakko ottaa kotiin kesän juhlaa koristamaan.
Katsokaa noita tuolin muotoja, ihanan pyöreä istuin ja pinnat ovat niin somat ja koristeelliset. Kyllä ennen osattiin tehdä puusta kaunista käyttöesinettä. Eikö vain?


Tähän lopuksi voisin sanoa, että isäntä ihmetteli kovin minne tuolin aion asettaa - et kai vaan - . No, tuoli palaa verstaalle odottamaan fiksausta ja kesähattu ja kassi odottamaan aurinkoisia lämpimiä päiviä naulakkoon.
Ihan pikkiriikkiset koivun silmut näkyy jo! Sadetta ja lämmintä niin heleä vihreys alkaa pursuta ympärillä.
Nyt miettimään arvontalahjaa - 10 000 tullut mittariin ja seuraavassa postauksessa sitten arvotaan.
IHANIA KESÄISIÄ PÄIVIÄ TOIVOTTELEN TEILLE KAIKILLE! Kiitos ihanista kommenteistanne!