lauantai 24. marraskuuta 2012

Tämän bambitaulun olen saanut yläasteella ollessani, silloin kun pojat tekivät puutöitä ja tytöt ompelivat tai kutoivat. Mukana muutoissa säilynyt vuosikymmeniä ja tykkään siitä edelleen, minusta se on ihana. Portaissa koristeena tällä kertaa kanelitikkujen kanssa.


Lahdessa, ja tarkemmin sanottuna Renkomäellä on Kärkkäisen kauppa, jossa on paljon kaunista sisustustavaraa, peili ja kyltti sieltä.


Nämäkin kyltit ovat sieltä samaisesta kaupasta.


Kransseja meillä kohta on joka seinällä ja yksi on taas tekeillä, fiksausta vailla valmis, mutta kun ne on niin helppo tehdä ja niitä on kiva kattella sitten.


Eilen alkoi pitkä viikonloppuvapaa - olen ommellut prinsessalle - katsonut pari elokuvaa ja tänään ystävätär käy hakemassa heille saunomaan ja viettämään ns. naistenpäivää.
Huominen päivä on varattu saattamaan loppuun askartelutuotokset, kun niitä en malttanut tehdä kurssilla loppuun, vaan aloitin sitä isoa enkeliä, niin nyt sitten ne ovat pyörineet muutaman päivän ruokailuhuoneen tuolilla viimeistelyä vailla. Niin ja se kranssi kanssa on kurssilla aloitettu - ei vielä valmis - yritän siellä oppia ja ideoida mahdollisimman paljon, että osais sitten tehdä lisääkin jos tarvis.

Mutta pitemmittä puheitta kaikille oikein mukavaa viikonvaihdetta, olkaahan tien päällä varovaisia - lumiräntää on luvannut huomiseksi - ainakin meille Itä-Suomeen.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin :)Joskus mietin että mitähän tekijälle kuuluu, poika asui samalla kadulla ku me muutaman talon päässä. Ylipäätään tulee kouluajat ja -kaverit mieleen.

   Poista
 2. Oikein söpö on taulusi ja nuo bambithan taas niin ajankohtasia...Mistähän olet hankkinut noin upian pitkiä kanelitankoja ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanelitangot olen saanut siskoltani, mutta niitä on kyllä myytävänä hyvin varustetussa kukkakaupassa :) Olen nähnyt niitä siellä nippuina.

   Poista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.