lauantai 8. joulukuuta 2012

Apuja vaivoihin


Lunta pyryttää. Minun oli tarkoitus tänään ommella leikkaamani isot tontut, mutta kuinkas ollakaan kone sanoi yhteistyönsä irti. Päällylankaa katkasee koko ajan, enkä osaa sitä korjata, tai siis - täytyisi etsiä ohjekirja, josko siinä olisi jotakin mainintaa, mutta kun sitäkään en löydä, hmm.


Joten olen kuluttanut aikaani näpsimällä kuvia, kiinnittämällä verhot nuppineuloilla kun en kerta voinut ommella - ihan hyvin pysyvät tangolla näinkin :), lukemalla terveystuotteista tietoa. Ja sitä tietoa kyllä nyt tarvitsenkin. Viiden viikon ajan on ollut sitkeä ihottuma jalassa, joka on levinnyt ku jokisen eväät, vanha sananlasku jos joku ihmettelee vertausta. Olen saanut lääkekuureja kaksi  ja nyt perjantaina otettiin koepala lisäselvitystä varten. Samalla on tullut tosi kipeeksi jalan "juuri", lonkka tai joku kohta kumminkin mistä jalka alkaa...röntgen ensi viikolla. Lääkärikäyntejä takana 3 ja edessä vielä 2 tuloksia kuulemaan.

Lueskelin ginsengistä, että sillä on immunologisia vaikutuksia, vahvistaa niitä soluja, joita tarvitaan taisteltaessa bakteeri- ja virustartuntoja vastaan. Nyt minä käyn näillä aseilla epämääräistä "tautiani" vastaan.  Jos tutkimustulokset kiinnostavat niin täällä kannattaa käydä.


Uusimpien tutkimusten mukaan tietyt ginsenosidit aktivoivat elimistön omaa antioksidanttijärjestelmää. Ginsenosidit vaikuttavat myös keskittymis- ja koordinaatiokykyyn. Aion ottaa käyttöön ensimmäiseksi tuon Gerimax Monivitamiini & Ginseng 50+, kun tuota ikääkin on. Jotain piristysruisketta nyt tarvitaan. Vähän huolettaa tuo jalan tilanne kun on kestänyt näin kauan. Lenkilläkään en ole voinut käydä puhumattakaan vesijuoksusta, josta tykkään todella, ei kuluta niveliäkään kun tuota nivelrikkoa on polvissa. Yritin juoksua tuossa syksyllä ja sain polvet niin kipeiksi että hyvä kun töissä pystyin olemaan.

Valitukset sikseen nyt lähen tekemään lumitöitä ja sitten saunan lauteille lämmittelemään luita ja ytimiä :).

Mukavaa viikonloppua teille!

15 kommenttia:

 1. Täällä ollut aivan ihana talvipäivä. Pikku pakkasineen ja aurinkoineen.

  VastaaPoista
 2. Paranemista jalalle! Minäkin tein lumitöitä ja kävin saunassa.Nyt pitäs kohta mennä syömään jotain (muutakin kuin suklaata) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse. Nam suklaata, odotan malttamattomana joulua ja erilaisia suklaita.

   Poista
 3. Toivotaan nyt että nuo rohdot auttaisi (ja lääkäri myös) jalkasi kuntoon!
  On tämä säätila niiin ihana, kevyttä pakkaslunta ja sopivasti ainakin meillä pakkasta, sellaiset 5 astetta.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilma toivotuksista. Hartaasti sitä toivon että jalka vihdoin tulisi kuntoon, mutta kärsivällisyyttä - ajallaan tuloo :)

   Poista
 4. Täälläkin joka aamu juuvaan spiruliinat ja crolellat ja hyvvää tekevät...Sitkiällä uskolla ja uskollisella käytöllä tuloksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitkä spiruliinat ja crolellat?? spiruliina kuulostaa tutulta sanalta, mutta ei aavistustakaan mitä se on. Uskosta on hyvä aloittaa, olen sitä mieltä että se auttaa mihin uskoo ja tietty se säännöllinen käyttö vitamiineissa.

   Poista
 5. Toivottavasti saat pikaisen avun jalalle. Onko jo varmistettu, ettei se ole vyöruusu?

  Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi myös sinulle.
   No vyöruusu mulla oli alkukesästä, sitä se ei ole. Lääkäri sanoi että on epätyypillinen ruusuksi. Kahden viikon päästä se selviää, mutta toivon että alkaisi jo parantua sitä ennen ja vauhdilla :) Jospa tämä toinen tulehduslääkekuuri auttaa, jännää muuten että tulehdusarvoni ovat ok. Olivat myös silloin kun oli se vyöruusu, kuulemma ei aina näy välttämättä tulehdusarvoissa nousuja, ehkä oli sitten lievempi, koska on ollut parilla tutulla nyt syksyn aikana ja niillä on ollut huikeet arvot.

   Poista
 6. Hei Lennu pitkästä aikaa!

  Ihottumat ja kolotukset ovat ikäviä - ja apua kannattaa sitkeästi etsiä sekä pyytää.
  Toivon pikaista paranemista ja ihanaa joulunodotusta <3 <3

  Kiitokset vierailustasi blogissani ja terveisiä paljon myös siskolle :-))

  VastaaPoista
 7. Kurjaa tuommoinen, ja vielä ompelukonekin kiukuttelee! Toivottavasti löytyy apuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelukoneen sain toimintaan kun löysin ohjekirjan. Tonttu on ommeltu mutta mekko vielä puuttuu. Kiitos vierailustasi Olivieno:)

   Poista
 8. Olen täällä todistamassa siitä, mitä tohtori James teki minulle. Olen kärsinyt (GENITAL HERPES VIRUS) -taudista viimeisten 4 vuoden ajan ja minulla on ollut jatkuvasti kipua ja kutinaa, etenkin yksityisessä osassani. Ensimmäisen vuoden aikana minulla oli usko Jumalaan, että parannan jonain päivänä.Tämä tauti alkoi kiertää koko ruumiini ja olen käyttänyt oreganoöljyä, kookosöljyä, asikloviiria, valasykloviiria, famcikloviiria ja joitain muita tuotteita, ja se todella auttoi taudinpurkaukseni, mutta olen täysin parantunut! HSV: ltäni voimakkaalla ja aktiivisella rohdosvalmisteella, joka tilattiin tohtori Jamesin yrttiseokselta, ja se taisteli kokonaan hermostani virusta vastaan, ja minulla oli negatiivinen tulos 15 päivän käytön jälkeen. Olen täällä ilmoittaakseni kaikille, että herpesviruksella on täydellinen parannuskeino, pääsin eroon minusta tohtori Jamesin rohdosvalmisteen avulla. Löysin Internetissä todistuksen Kashasta, joka todisti tohtori Jamesista, kuinka hän paransi häntä 7 vuoden HSV 2: sta. Ja hän antoi myös tämän miehen sähköpostiosoitteen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ... , neuvoen ketään ottamaan yhteyttä häneen kaikenlaisten sairauksien suhteen, joista hänellä olisi apua, joten lähetin hänelle sähköpostia kertomalla minulle (HSV 2), hän kertoi minulle, ettei minun tarvitse huolehtia siitä, että olen parantunut !! No, en koskaan epäillyt häntä. Uskon, että hän pystyy parantamaan minutkin. Tohtori James valmisti ja lähetti minulle juurista ja yrtteistä valmistetun rohdosvalmisteen, jonka otin. Ensimmäisen viikon aikana aloin kokea muutoksia kaikkialla minussa, 15 päivän kuluttua join hänen kasviperäistä lääkettä, olin täysin parantunut. ei enää kutinaa, kipua minussa, kuten tohtori James vakuutti minulle. Jonkin ajan kuluttua menin lääkäriini tekemään toinen testi. tulos tuli negatiivinen. Joten ystäväni, neuvoni on, jos sinulla on tällainen sairaus tai tunnet kenenkään, joka kärsii siitä tai jokin muu sairaus, kuten vyöruusu, HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, syöpä, nefroottinen oireyhtymä HIV / AIDS, herpes syöpä, munasarjasyöpä, Haimasyövät, virtsarakon syöpä, virtsarakon syöpä, eturauhassyöpä, glaukooma., Kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, autismi, keuhkosairaus, laajentunut eturauhanen, osteoporoosi, Alzheimerin tauti, psoriaasi, taksi-taudit, lupus, selkäkipu, dementia. Munuaissyöpä, keuhkosyöpä, ihosyöpä, ihosyöpä ja ihosyöpä. kivesten syöpä,, LEUKEMIA, VIRUS, HEPATIITTI, INFERTILITY NAISET. jne. voit ottaa yhteyttä tohtori Jamesiin suoraan hänen .... [drjamesherbalmix@gamil.com] ... Hän on hyvä ihminen ja auttaa sinua

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.