keskiviikko 22. elokuuta 2012

Asetelmia pihapiirissä

Kokeilen säilyykö tuija tässä korissa läpi talven, siskollani se on säilynyt ja häneltä inspiksen sainkin tähän. Siihen voi laittaa vaikka valot sisäänkäyntiä valaisemaan. 
Syklaamia ei ole ollutkaan aikaisemmin ulkona meillä, nyt laitoin sitä myös tähän yläpuolella olevaan kukkalaatikkoon, myyjä sanoi kukan kestävän pikkuisia pakkasiakin.


Enkelit edelleen vuodesta toiseen portailla kesäisin .Tähän kivipenkkiin istutin syyshortensian, vaikka niin vannoin etten enää tuhlaa aikaani istutuksiin, kun myyrät ne mylläävät kuitenkin. Katsotaan nyt miten tämä tästä kehkeytyy. Toivottavasti saamme nauttia siitä ensi kesänäkin.

Lomaa on jäljellä vielä tämä viikonvaihde ja sitten maanantaina töihin. Olen kyllä nauttinut suunnattomasti siitä, että pihalla on voinut puuhastella auringossa ja lämmössä ja olen saanut jotain aikaiseksikin.
Pationkin siivosin oikein lastan kanssa raaputtamalla, kun oli sammaloitunut niin kovin nuo laatat. Olisi varmaan ollut helpompikin tapa poistaa sitä, mutta en viitsinyt lähteä ajelemaan kilometrien päähän ostamaan aineita, kun kerrankin olin siivousvimmassa myös pihamaalla.

Sitten ihan toiseen asiaan/ongelmaan. En ole bloggaillut pitkään aikaan ja huomasin, että blogspot.com oli muuttunut fi-loppuiseksi, enkä millään pääse tekemään postauksia enkä ylipäätään hallitsemaan blogejani. Pari päivää yrittelin ja onhan se aika turhauttavaa. Nytkin tulin tänne kommenttilootan kautta aikani pompittuani kiertoteiden kautta, osaako joku valaista minua tässä ongelmassa?
Kiitos jo etukäteen.

Mukavia loppuviikon päiviä!7 kommenttia:

 1. Onko sinulla bloggerin vanha versio käytössä uuden asemasta? se tuli lähinnä mieleen, kun itsellä ei ole ollut ongelmia vaihdoksesta.

  Toinen mieleentuleva onn selain, mulla blogger toimii paremmmin firefoxilla tai chromella, muttei explorerilla.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Minä olen saanut tuijan hyvin kestämään talven sellaisessa wanhassa padassa, joten eiköhän se tuossakin hyvin kestä.
  Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Sussi:
  Mulla on kyllä tämä uudempi versio bloggerista, sen vanhan kautta pääsin tekemään postauksen. Chrome on hakukoneena. Tuo com-päätteen muuttuminen fi-päätteeksi minua askarruttaa nyt, kun pääsisin hallinnoimaan ja vaihtamaan näitä asetuksia jotekin niin siitä voisi olla myös hyötyä, kai?

  Tuija:
  No kyllä se varmaan tuossa viihtyy sitten mainiosti. Täytyy vaan suojata pakkasella lumella sitä.

  VastaaPoista
 4. Dear Lennu,
  I see wonderful Angels in your garden - I love them -
  I also have problems with voles - I like your ring cake in a flower pot very well -

  wish you a very good time -

  Ruth

  VastaaPoista
 5. Onpa outo juttu. Olen kyllä kuullut, että muillakin on ajoittain ollut kirjautumisongelmia. Mulla toimii sekä fi että com päätteellä.

  blogipohjana minulla on simple mukautettuna.

  Oletko katsonut bloggerin ohjeista, niistä saa joskus apua

  http://support.google.com/blogger/?hl=fi

  VastaaPoista
 6. Sussi:
  Kiitos avustasi. Eilen työkaverini mies auttoi koneen kanssa. Vika johtui siitä, että päivitin uuden photoscapen ja sen mukana tuli toolbar, jonne mun piti tavallaan kirjautua sisälle, sit se aktivo bloggerin niin että kirjautuminen onnistuu. Kyllä on ihmeellistä näitten koneitten sielunelämä. :)
  Mä yritän laittaa uuden pohjan blogilleni, kun tuossa alalaidassa vilkkuu edelleen tuo palkki, ikään kuin se latailisi koko ajan jotain...

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että selvisi:) On nämä bitit aina mystisiä.

  S-posti minulle on

  sussi.karlsson(at)pp.inet.fi

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.