torstai 16. elokuuta 2012

Eteisessä uusi kaappi

Kesälomareissulta Kuopiosta toimme kaapin eteiseen, pitkään tätä olenkin haikaillut. (Käsityöblogissani on alkuperäinen kuva kaapista.)
Lasit ovat ihanan vihreät ja ns. lyijylasimenetelmällä laitettu kaappiin. Rikkonaisen lasin tilalle on keksittävä jotain, tässä vaiheessa ei aavistusta mikä se voisi olla. Vinkkejä otetaan vastaan :)


Kokeilin ensin tällaista asetelmaa - ei hassumpi - ...


...ja sitten tätä - kello vaihtui ja löysinpä blogiystäväni Susannen lähettämän ystävänpäiväkortinkin lampun kylkeen.

Kyllä lomalla on mukavaa. Eka viikko oli hieman kylmää ja satelikin, mutta nyt on tällä viikolla saatu nauttia auringosta ja pihalla puuhastelusta. Eihän se sadekaan haittaa, kirjoja olen ostanut muutaman niin kyllä niiden parissa aika vierähtää satoi tai paistoi. Paitti nyt en ole ehtinyt lukea päiväsaikaan kun olen kaapin entrannut ja pihassa jälleen niitä kiviä käännellyt :)

Mukavaa ja  toivottavasti aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. I wish you a very wonderful weekend - stay healthy -

  your wardrobe and your lamp is very nice

  all the best wishes -

  Ruth

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaappi:) Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. kaunis kaappi! Lyijylasia saa ostaa lasiliikkeistä (leikkaavat oikean kokoisen palasen), isäni teki kerran upeat koristeet siitä kodin ulko-oveen.

  Tosin minulle tuli myös mieleen joku ihana pitsi rikkoutuneen lasin tilalle.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla sinusta pitkästä aikaa.

  Kaunis lipasto ja nuo lasit siinä on SE juttu....mahtaisitko jostakin saada samanlaisen uuden lasin. Tuo on niin hieno, että siihen kannattaa vähän maksaakin...:)

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi! Harmi, kun lasi on hajonnut, mutta eiköhän siihen apu löydy vielä, viitaten Sussin kommenttiin. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistänne. Pitsi voisi olla hyvännäköinen siinä. Meinaan ostaa vihertävän tupsun roikkumaan avaimeen lisäksi.

  VastaaPoista
 7. No, mutta kuuleehan sinustakin! olen kaivannut ja ajatellut missä mahdat luurailla;D Kaunis kaappi!! Kivaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.