tiistai 28. elokuuta 2012

Vaaleanpunaista

Hyvinhän tuo ensimmäinen työpäivä lähti käyntiin eilen. Halausten ja onnittelujen kera. Eilen tuli taas vuosi lisää blakkariin :) 
Yllätyin kovin kun mies oli ostanut parikin lahjapakettia - taas -, olen jo aikaisemmin saanut synttärilahjaksi takin ja laukun sekä lintukirjan, jossa on lintujen äänet mukana, kirjassa on todella hyvät kuvat ja hyvät ja selkeät äänet linnuille. Eliset lahjat olivat iso ja pienempi korurasia, johon oli kaiverrettu nimeni, todella kauniit, laitan ne makkarin kampauspöydälle, niissä on sellaista vanhanajan tunnelmaa, josta tykkään kovin.

Sain myös työkavereilta pussukan, johon oli laitettu kaikenlaista tarpeellista naisimmeiselle. Mm. vaaleanpunaiset pesukintaat, laitoin ne seuraksi miniäni paketista löytyneiden vartalotuotteiden rinnalle. Enkelipussukka ja saippua ovat jo vanhaa rekvisiittaa, mutta toimivat wc:n sisustuksessa edelleen ihan hyvin, matkaavat välillä hyllylle tai ikkunalle. Tämän suloisen paperikassin löysin Tiimarista ja se on wc:ssä hyllyllä. Oli pakko ostaa kun siinä on niin ihanat kuvat.

Näyttäisi tulevan sateinen päivä, harmaa taivas, ei pilkahdustakaan sinisestä. Eilen sonnustauduin kumisaappaisiin töihin mennessä - satoi meinaan aikas reippaasti  - ja töistä lähtiessä olikin sitten aurinkoista, mittari näytti 21 kun tulin kotiin, jotenkin oli kaupassakin olo, että mitkä ei kuulu joukkoon :)

Tänään alkaa kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen ja parille olisi aikomus päästä. Valokuvauksen ja kädentaidon juttuihin. Sitten kun ilmoittautumiset ovat kenties ok niin alkaakin työvuorojen anominen, että niille pääsee.

No, pitemmittä puheitta lähdenkin aamukahvin keittoon toivotellen teille mukavaa päivää.

10 kommenttia:

 1. Onnea sinulle!
  Tyttärellämme oli myös eilen syntymäpäivä...:)

  Ihanat lajat olet saanut.
  Olen kokenut tuon saman, joskus...siis mikä ei kuulu joukkoon...:))

  VastaaPoista
 2. Onnea.

  Upeita pikkujuttuja.

  Vai paperikassi? Mä luulin sitä ensin valokuvakehykseksi ... johon laitettu vanhoja kuvia! Kannatti siis tarkastella kuvaa tarkemmin ja ennenkaikkea lukea myös tekstit :D :D

  Mukavaa päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Isot onnittelut!

  Minäkin luulin kassia kehykseksi:)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut täältäkin! Kivoja lahjoja olet saanut ja tuo Tiimarin kassi on tosi sievä, tämä tahtoo kanssa semmosen. Täytyykin käydä lähitiimarissa tarkastamassa, löytyskö tuollaista.
  Blogissani on sinulle tunnustus, tule noutamaan.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Täältähän löytyikin ihana blogi, joten lukijaksi pitää kyllä jäädä :)
  Itsekin maalla vanhaa keltaista puutaloa asustellaan tervetuloa tutustumaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos jälleen kivoista kommenteistanne ja toivotuksista, jännä että te näette siinä kehykset, ehkä nuo kuvat hämäävät siinä kassissa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kammarin Irma tunnustuksesta, se lämmittää sydäntäni, mutta olen päättänyt etten laita tunnustuksia blogiini, koska mulla härrää niitten kanssa. Olen joutunut poistamaan eräitä toimintoja täältä juuri ongelmien vuoksi.
  En muuten päässyt blogiisi nimestäsi, vei google+:aan.

  VastaaPoista
 8. Ihanasti sisustettu WC! Nyt pitää katsella lisää kuvia tässä!

  VastaaPoista
 9. Ole hyvä!
  Minnoon ihan ihmeissäni näistä bloggerin uusista jutuista, ihmettelin ensin että mikä ihmeen google+, mutta sieltähän se jostain asetuksista löyty ja kävin jonkun ruksin poistamassa. Jospa nyt pääsee suoraan blogiin :)

  VastaaPoista
 10. Täytyypä yrittää uudestaan Kammarin Irma blogiisi, pitkän aikaa kun on pois täältä blogimaailmasta niin kaikenlaisia uusia asioita pompsahtelee eteen :).

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.