lauantai 1. syyskuuta 2012

Ripaus punaista keittiössä

 Löysin kahvikuppien seuraksi kivan kotelon smoothie-pilleille, ne kun ovat aina jossain laatikonpohjalla hujan hajan. Tässä kesäinen Coca-Cola tyttö poseeraa ...


ja purkissa on toisella puolella talviaiheinen kuva, joka kääntyy esille kun mainittu ajankohta saapuu, ei ihan vielä onneksi. Vaikka eipä silti, olen selaillut jouluisia sisustuslehtiä oikeestaan ihan innolla, aivan uusi piirre minussa - menen kansalaisopiston kurssille - joulua odotellessa - käden taidot ja latailen itteeni jo ideoiden sekamelskaa.
Posliinisen leikkuulaudan tilasin ja yritän saada vielä isommankin, muovissista olen luopunut jo aikaa sitten, ison lautasen päällä olen leikellyt broilerit ym. Vinkkejä otan kiitollisuudella vastaan mistä sellaisen saisin. Sunnuntaina vaihdan pitsiverhot  peittävämpiin, aika pimeetä on jo myöhempään illalla, joten hyvä aika vaihtaa verhot.


Nyt on ryhdyttävä valmistautumaan töihin. Toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua ja kiitoset kommentoijille ja kävijöille!

9 kommenttia:

 1. Dear Lennu,
  oh I love this romantic pictures - your home is wonderful and cozy -

  have a wonderful weekend -
  I send you many greetings -

  hugs - Ruth

  VastaaPoista
 2. Kiva pirsakka purkki...:)
  Ja tuo alimmainen kuva on kyllä ihana...tykkään...:)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia sisustustavaroita postaus pullollaan!Tykkään tunnelmasta:)
  Haleja SisustEllenistä♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavista viesteistänne. Tuo punainen väri saa hyvälle mielelle itsenikin.
  Meinasin lähteä askartelemaan sammaleista koristeita, mutta sataa tihuttaa vettä niin ei oikein innosta ainakaan tällä hetkellä. Hyvää sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma!
  Työväenopsitolle itsekkin halusin, mutta kaikki kurssit oli samana pivänä kun miehelläni on nikkarikrssi. Näin on JOKA vuosi:(
  Nikkariin on kuitenkin mentävä, sillä esim lisää aitalautoja ei saa valmiiksi ostettuna -on kuulemma vanha malli. Meillä on myös muita projekteja, joita ei kotikoneilla saa tehtyä.
  Ehkä ensi vuonna...

  VastaaPoista
 6. Sehän on harmi Mia ettet päässyt kursseille, mutta saattehan te aidan jota ei ihan jokaisella olekaan. Kunpa meilläkin mies innostuisi tekemään uuden aidan, vanha purettiin koska se oli ihan laho, nyt ollaan ilman ja minä niin tykkäisin että olisi aita ja portti pihaan, ehkä joskus sitten.
  Huomista betonityökurssia odotan ihan innolla, ehkä laitan kuvia siitä sitten MissMarpleen käsityöblogiini.

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.