keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tunnelmallista fiilistelyä

Vihdoin sain näitä kuvia tänne. Olen opetellut Adobe elements 10 käyttöä ja vähän työläältähän se tuntuu kun  on Englanniksi kaikki, mutta aikanaan aikanaan. 


Kuopion Ikeassa kävin viime perjantaina ostoksilla - mukava reissu oli. Tutustuttiin miehen kanssa siihen lomamatkalla ja ihastuin nojatuoleihin, jotka nyt kävin hakemassa. Nämä jääkidevalot on sieltä myös. Ripustin ne TV:n takana olevaan julisteeseen - antavat hyvin taustavaloa.


Kynttilöitä ostin taas ison satsin, niitä on mukava poltella ja aikas paljon niistä tulee lämpöäkin torppaan kun joka puolella palavat.

Betoni/mosaiikkikurssilla olin ja muutamia juttuja tein,joita kuvasin, mutta kun kone teki tiltin niin sinne jäivät. Oli tarkoitus käsityöblogin puolella esitellä valmistusprosessi. Laitan kuvia valmiista töistä jahka ehdin.
Malttamattomana odotan uutta kurssia, joulua odotellessa - paljon mielenkiintoista uutta opittavaa tulossa. Harmi että kaksi ensimmäistä tapaamista jää väliin. Kaiken kaikkiaan viisi tapaamista on, joten eiköhän siinä ehdi jo jotain.

Lumisateita odotellessa tunnelmallisia hetkiä kaikille!


5 kommenttia:

 1. Ikeassa minäkin kynttiläkaupoilla kävin.
  Niitä kuluu kilokaupalla näin piemeään aikaan...:)

  Harmi, että kone "nielaisi" kuvasi, niin minullekin vanhan koneen kanssa kävi ja harmitti tosi paljon.

  VastaaPoista
 2. Kävin kanssa Ikeassa, mutta en ostanut vielä kynttilöitä. Nyt olisi niille tarvetta, joten täytyy kait laittaa autonnokka kohti Tamperetta.

  Itse käytän noita ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia "PhotoScape koneela ja netissä oleva pixlr.com" suomeksi molemmat. Ovat osoittautuneet ihan hyviksi, kun ei tuota järkkäriäkään vielä ole:)

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ikeasta minäkin hamstrasin tuoksutuikkuja :) Ihana fiilistellä näin syksyllä!

  VastaaPoista
 4. Syksy on fiilistelyn aikaa.

  Ajoimmekin Kuopion Ikean ohi, se taitaa olla aika uusi liike.

  VastaaPoista
 5. Irmastiina:
  Mulla kävi jo vanhan koneen aikana sama juttu, mutta ne saatiin pelastettua, olisihan minun pitänyt olla jo varuillaan, mutta...

  Hanne:
  Meillä on nyt 9 astetta pakkasta ja ihanan huurteessa koivut, menen iltavuoroon ja kynttilät laitan palamaan kun alan puuhastella, ne luovat niin mukavan tunnelman.
  Photoscapea minäkin käytin ja ihan hyvä se oli, mutta jonkun imaisin omaa tyhmyyttäni uutta versiota ladatessani. No kuten jo kerran tänne kirjoittelin, saavatpahan aivot jumppaa :)

  Mari:
  Tuoksukynttilät jäivät minulta ostamatta, ajattelin katsastella jos löydän joulun tuoksua - kanelia tai jotain, en edes tiedä onko sellaisia.

  Sussi:
  Niinpä, nyt taidan ottaa kameran ja lähteä kuvaamaan ensimmäistä huurretta ulkona.

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.