maanantai 22. lokakuuta 2012

Tyhjäkäyntiä


Olen ollut ihan tyhjäkäynnillä kun valokuvien käsittelyohjelmaa en ole saanut vieläkään, viime viikolla kävin liikkeestä sen tilaamassa mutta ei ole tullut. Ylläolevan kuvan otin ed. joulun blogitekstistä syystä että joulua olen jo kovasti katsellut lehdistä ja vähän shoppailuakin tehnyt Ikeassa. Jouluisiin blogeihinkin eksyin.

Tällä hetkellä kun katselen postaushuoneen ikkunasta ulos, niin aurinko paistaa ja vihreä nurmikko hehkuu sen loisteessa, koivuista on lehdet tippuneet - täytyisi varmaan haravaa vähän heilutella. Että ihan jouluista maisemaa ei osaa kuvitella ulos, lumi sen joulun tekee sitten loppupelissä.

Ihanaa viikonalkua kaikille ja toivottavasti kohta pääsen uusien kuvien kera bloggailemaan.

7 kommenttia:

 1. Kohta taitaa luntakin sataa, jos ennusteisiin on uskomista.
  Aurinko paistaa meilläkin ja pakkasta parin asteen verran.

  Joulu on ollut minullakin mielessä ja alan kirjoja ja lehtiä on tullut selattua.
  Jos jotain aikoo itse tehdä on aikaa varattava riittävästi:)

  VastaaPoista
 2. Joulu ja sen suunnittelu näkyy jo monessa paikassa.

  Ja minulla on vielä kukkasipulitkin istuttamatta... Täytyy kiirehtiä tänään.

  VastaaPoista
 3. Oletko kokeillut Picasaa? Sehän on ilmainen kuvankäsittelyohjelma ja helppo mielestäni käyttääkin. Sen saa netistä hetkessä koneelle ladattua. Minä en osaa käyttää mitään oikein hienoja ammattilaisohjelmia, joten yritän pärjäillä tällä vaan.

  VastaaPoista
 4. Joulu onkin todella lähellä....ihan nurkan takana...:)

  Minä tuässä katselen ikkunasta vaahteran keltaisia lehtiä. Aurinkoa ei näy, mutta lehtiä katsellessa voi siitä pilkahduksen nähdä...:))

  VastaaPoista
 5. Dear Lennu,
  the autumn shows us so many bright colors - I hope he stays for a long time - I love it to implement new ideas - again I let myself be inspired by nature and also of the beautiful blogs -

  I wish you a nice time - stay healthy -

  greetings - Ruth

  VastaaPoista
 6. Ihanaa on suunnitella joulua tälleen pikkuhiljaa ajan kanssa, se juuri on parasta! Tänään meilläkin ihana aurinko paistoi koko päivän :)
  Oikein mukavaa viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Hanne:
  Joo, lunta lupailivat, ei ihan vielä tartteis tulla, kun sitä tahtoo olla sitten pilvinpimein. Pieni pakkanen ja valkoinen härmä auttaisi asiaa pimeällä :)

  Sussi:
  Viime joulu meni, ettei voinut vähempää kiinnostaa, johtuikohan olkapääleikkauksista kahtena edellisenä vuonna, niin mehut meni ja mielenkiinto sinne. Nyt on ihan eri fiilis, kukkasipuleja, hmmm, hyvä idea, ehtisköhän vielä?

  Henkkumaaria:
  Kiitos sinullekin kommentoinnista, mukava on tavata ihan uusia kasvoja täällä. Picasa oli mulla ensin ja sitten vaihdoin photoscapeen, tyytyväinen olin tuohon photoscapen antiin, mutta siinä kävi niin kuin kävi, oma vika varmasti, pitäisi lukea aina tarkkaan minne joku "täppä" tulee, siis ladataanko joku muukin siinä sivussa. Nyt on Adopen elements 10 ladattuna engl.kielisenä, siihen on opetteleminen, mutta saavatpahan aivot jumppaa :)

  Irmastiina:
  Jotkut vaahterat ovat todella kauniita, punaisia tai keltaisia ja hehekuvat ihanasti auringonvalossa. Sateellakin ovat väripilkkuna keventämässä pimeätä päivää.

  Ruth: Thanks.

  Hilma:
  Niinpä. Jyväskylän reissulta ostinkin joulukirjan, jota innolla selailin.

  VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.