tiistai 4. syyskuuta 2012

Korurasioita

Korurasiat ovat nyt makuuhuoneessa vanhalla kampauspöydällä, jotka sain mieheltäni synttärilahjaksi. Tuohon sopisi vanhat hopeiset harja ja peili - ehkä ne joskus osuvat tielleni ja päätyvät meille.




Kesämekkoni jätin roikkumaan kaapinkulmalle muistuttamaan niistä harvoista lämpimistä aurinkoisista päivistä, jolloin se oli päälläni.  Peilistä heijastuu sifonkiunelmani, joskus ostin sen kirpparilta ja on ollut roikkumassa milloin valkoisella verannalla ja nyt kaapin sivulla.


Huomista betonityökurssia odotan innolla, saas nähdä mitä tässä pitää ruveta särkemään, että saa materiaalia sinne :) Jos saan tehtyäkin siellä jotain niin laitan käsityöblogiini kuvia.
Eipä tällä kerralla muuta - mukavaa päivänjatkoa!

13 kommenttia:

  1. Kaunista sinulla on siellä! Ihanat kuvat!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kauniita korurasioita!

    Mukavaa päivänjatkoa, myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onpas ihania nuo korurasiat, ja kaunista vanhan-ajan tunnelmaa kuvissasi!

    VastaaPoista
  4. Niin kaunista ...
    Voi, kunpa osaisin päättää, millaisen senkin haluan tuonne makkariin ... Saisin minäkin tehdä pieniä asetelmia! Korurasioita sun muuta esille ... :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, kun postailet taas aktiivisesti Lennu! Ja täällä olikin niin Sinun näköisiä kuvia ja juttuja mua monen postauksen verran odottelemassa :))
    Nyt pitää heti muistaa laittaa blogisi myös uuden blogini listaan, että näen aina heti päivityksesi!
    Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanista kommenteistanne. Vanhanajan tunnelmasta minä tykkään, nyt olen ostanut muutaman vaatteenkin "vanhanaikaisen" tai ainakin vähän sinnepäin, 40-luvun "pottahattu", jossa on ruusuke sivussa on seuraava hankinta, mustana.
    Tellu, tuo kampauspöytä oli alunperin ruskea ja sitten sininen ja nyttemmin valkoinen, kirpputorilta ostettu aikoinaan 50 mk:lla muistaakseni.

    VastaaPoista
  7. Kauniit korurasiat!!!

    Oikein mukavaa syyskuun alkua <3

    VastaaPoista
  8. Mukava postailla pitkästä aikaa ja nähdä tuttuja "naamoja" :).
    Halaus teille kaikille!

    VastaaPoista
  9. Kiitos vierailusta blogissani,tulin vastavierailulle!Aivan ihania juttuja täältä löytyykin!Niin kaunista katseltavaa vaikka miten paljon:)Minullakin on tuollainen vanha korurasia eteisen senkin päällä.Tiedän,että meillä on vanha hopeinen hiusharjakin jossain ja olen sitä tähän asetelmaan etsinyt,mutta vielä on hakusessa.Voi se dementia näköjään iskeä jo nelikymppiseenkin:)

    VastaaPoista
  10. Kauniit kuvat!
    Sellaiset hopeiset "peili ja harja", ovat olleet jo pitkään minullakin hakusessa. Toivottavasti löydät itsellesi sellaiset:)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Tänään tein aarrekartan ja jatkan sitä huomenna kun hieman jäi kesken, siihen tuli hopeiset harja ja peili, nyt varmasti tulevat vastaan piankin kun näen sen siinä kartalla :)
    Kiitos kun kommentoitte.

    VastaaPoista

Mukava kun ehdit jättää kommentin, kiitos!

Thanks so much for stopping by my blog and leaving your kind comment.